News Flash:

Vladimir Draghia si Alice Cavaleru vor fi parinti pentru a doua oara. Cei doi au anuntat deja sexul bebelusului

25 Aprilie 2022
406 Vizualizari | 0 Comentarii
Draghia Alice

Perioada in care Draghia era unul dintre cei mai ravniti burlaci a apus demult. De cativa ani incoace, acesta are o relatie minunata cu Alice, alaturi de care si-a si intemeiat o familie superba. Peste cateva saptamani, Alice va deveni mamica pentru a doua oara, iar Vladimir este mai mult decat emotionat.

Vladimir Draghia si Alice Cavaleru sunt un exemplu pentru sutele de mii de persoane care ii urmaresc si nu numai. Cei doi au reusit sa reziste in timp si, chiar daca au avut cariere solicitante, aproape ca nici nu au simtit asta pentru ca s-au sustinut mereu reciproc. Acum, pentru a le demonsta tuturor ca relatia lor este oricand pregatita sa treaca la urmatorul nivel, Vladimir si iubita lui mai asteapta un copil.

Vladimir Draghia si-a dorit foarte mult un baietel, dar, din nefericire pentru el, dorinta lui nu se va indeplini. Cel putin, nu de data asta. Alice Cavaleru este insarcinata tot cu o fetita, ceea ce inseamna ca Zoe va avea o surioara mai micuta. Vladimir a facut haz de necaz in online si a spus ca atunci cand a mers la ecografie a fost 100% sigur ca va avea un baietel. 

„Zora o sa aiba o sora, eu o sa fiu mama a doua fetite, iar Vladimir va trebui sa se obisnuiasca cu energia feminina dominanta din casa. Ne bucuram sa impartasim cu voi aceasta mare bucurie in zi de sarbatoare. Paste fericit va dorim!”, a completat si Alice Cavaleru, iubita actorului care se afla pe ultima suta de metri cu sarcina.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009647 (s)