News Flash:

Ce frica a mostenit Delia de la mama ei. Artista a aflat de curand ca se teme de asa ceva

22 Aprilie 2022
264 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia este o impatimita a calatoriilor si are chiar si un cont de Instagram creat special pentru amintirile din escapadele ei, dar si pentru a fi o sursa de inspiratie pentru cei care vor sa mearga in vacanta si nu stiu ce destinatie sa aleaga.


Delia adora sa calatoreasca in destinatii exotice, iar asta se vede pe contul ei de Instagram. Cei care o urmaresc au aflat ca jurata „X Factor” a fost plecata in Maldive cu mama ei. Cele doua au profitat ca au avut timp liber si au suprapus programul, asa ca se rasfata pe principiul „dupa munca, si rasplata. Cu ocazia acelei escapade pe taramul exotic, Delia a aflat ca are o frica ciudata de care nu stia pana acum. 


„Nu am o problema sa intru in apa, am o problema sa intru in apa printre pisici de mare. Nu vreau sa calc pe vreuna si, din cate am studiat eu terenul, trec 5 minute si mai vine una, trec 5 minute mai vine un rechinas. De la mal nu imi e frica sa intru, culmea.


Sa ne intelegem, teama asta nu am avut-o, este noua, e teama pe care o are mama. Nu stiu ce spune asta despre mine, dar nu am avut temeri din astea niciodata. E si o semi-inchipuire. Inot foarte bine, nu-mi e frica de apa, doar sa nu calc pe o pisica de mare", s-a destainuit Delia prietenilor care o urmaresc pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004874 (s)