News Flash:

Clipe grele pentru Minodora. Mama artistei a ajuns de urgenta la spital. „Nu vad nimic in fata ochilor”

22 Aprilie 2022
309 Vizualizari | 0 Comentarii
Minodora

Minodora nu trece prin cele mai bune momente. In loc sa se bucure de clipele petrecute alaturi de familie, artista sta prin spitale cu mama ei. Femeia a ajuns de urgenta pe mana medicilor, iar Minodora de abia si-a gasit cuvintele sa descrie starile prin care trece acum.

Mama Minodorei este de 18 zile internata in spital. Artista spera ca macar de sarbatori sa aiba liniste si sa fie alaturi de cei dragi, dar se pare ca realitatea este mult mai dura. Mama Minodorei se afla intr-o perioada de recuperare, perioada care pare ca nu vrea sa micsoreze deloc. Artista nu mai are deloc liniste de cand mama ei este pe patul de spital si de abia isi mai gaseste puterea sa povesteasca clipele de groaza prin care trece acum.

„Mama e internata in spital, asteptam sa se faca bine. A fost ceva grav, a scapat, acum e iar grav, iar recuperarea e foarte grea si de durata, din ce observam. Sunt deja 18 zile de cand este internata. Sunt la Timisoara, impreuna cu sora mea si zi de zi asteptam”, a declarat Minodora, pentru playtech.ro

„Nu vad nimic altceva in fata ochilor, nu-mi arde de nimic. Nu am mai luat spectacole, am insa maine unul, nu l-am anulat si va trebi sa merg sa cant, desi sunt intr-o stare nu prea grozava”, a adaugat artista.

Minodora nu este singura in aceasta perioada, ci este ajutata de sora ei. Chiar si asa, artistei nu ii arde de niciun concert sau de vreun alt eveniment.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004930 (s)