News Flash:

Florin Ristei a dat de pamant cu „X Factor”, emisiunea care l-a relansat. „Esti vedeta pana a doua zi”

22 Aprilie 2022
482 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Ristei

Florin Ristei a fost mereu un tip asumat care nu a fugit de adevar. Ristei a fost invitat in podcastul lui Radu Tibulca, acolo unde a discutat despre toate etapele vietii sale, atat profesionale, cat si personale.

Florin Ristei a facut senzatie pe scena de la „X Factor” in urma cu aproape zeci ani. Atunci, artistul a castigat marele premiu si le-a demonstrat tuturorca are pachet complet pentru un artist. Cand s-a inscris, Florin nu a avut niciun gand de a castiga si, tocmai de aceea, a fost placut surprins atunci cand a aflat ca a fost preferatul publicului. Ristei recunoaste ca a avut mare noroc ca s-au legat toate si a ajuns si prin alte proiecte TV pentru ca daca nu se intampla asta, se punea praful pe el la fel ca si pe alti concurenti.

„Mi-a fost bine cu „X Factor”, dar poti sa castigi si dup-aia nu te mai stie nimeni daca nu faci nimic. N-a fost drive-ul meu sa ma duc la „X Factor”, eu sunt impotriva concursurilor. Cel putin, la noi in tara. Ca ala nu e un concurs, e un show TV. Sa-nteleaga lumea. „X Factor”, „Vocea Romaniei”, „Romanii au talent” nu e un concurs”.

„Lumea zice <<ma duc ca la olimpiada, cel mai bun castiga>>. Nu, nu, nu cel mai bun castiga. Castiga cel care aduce cel mai mare plus show-ului, ca e un show. Pe mine m-au tot sunat de la „Vocea Romaniei” in 2011, 2012, 2013, eu le-am zis ca nu vreau. Nu e numai despre cantat”.

Esti vedeta pana se termina concursul, pe 25 decembrie. Pe 1 ianuarie nu mai stie nimeni cine a castigat „X Factor”. Apari o data la observator, o data la „Neatza cu Razvan si Dani” si dup-aia, daca nu faci nimic, la revedere”, a declarat Florin Ristei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005784 (s)