News Flash:

Maria Buza, la un pas de a-si pierde viata. Sotul ei, declaratii cutremuratoare

22 Aprilie 2022
457 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Buza

Maria Buza a trecur printr-o tragedie greu de descris. Actriata a fost la un pas de moarte, iar sotul ei a fost cel care a salvat-o. George a fost ingerul ei pazitor si s-a rugat mereu pentru bunastarea ei.

Maria Buza ii multumeste si azi lui Dumnezeu ca mai este in viata. Actria a fost pe punctul de a muri cu cativa ani in urma, atunci cand l-a adus pe lume pe fiul ei, Andrei. Maria si-a dorit foarte mult sa aiba un copil, asa ca a facut tot posibil sa il aduca in siguranta pe lume. Din pacate, pe ultima suta de metri, mai exact, fix in momentul nasterii, Maria a suferit cateva complicatii. Medicii au fost destul de sceptici cu privire la sansele ei de supravietuire, asa ca i-au pus lui George, sotul ei, problema franc, in fata.

George a trebuit sa aleaga intre salvarea sotiei sale sau salvarea fiului sau. Pus in fata unei decizii atat de grele si de importante, barbatul a spus ca nu concepe asa ceva si ca se va ruga sa scape amandoi cu viata. Din fericire, Dumnezeu i-a ascultat rugaciunile si atat Maria, cat si Andrei au supravietuit.

„A fost un moment de cumpana, mai ales pentru George, pentru ca, in momentul in care eu am fost adusa intr-o stare groaznica, la spital el a fost intrebat de medici ce anume trebuie sa salveze. Situatia era atat de grava incat nu putea sa aiba si mama si copilul”, povesteste Maria Buza.

„Ce salvam, mama sau copilul? Am spus ca pe amandoi. Si daca nu putem? In cazul in care nu putem? Mama am spus. Se pare ca Dumnezeu mi i-a salvat pe amandoi. Si suntem impreuna si suntem fericiti si ne iubim”, povesteste, in completare, jumatatea actritei, George Patrascu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004569 (s)