News Flash:

Cum au ales Cabral si Andreea Ibacka numele pentru baietelul lor. „Eu am vrut sa-i punem Ragnar, dar... ”

22 Aprilie 2022
366 Vizualizari | 0 Comentarii
Cabral

Andreea Ibacka si Cabral sunt in culmea fericirii. Cei doi au devenit parinti pentru a doua oara, iar emotiile sunt la cote maxime pentru proaspetii parinti. Lucrurile au decurs foarte bine, la fel ca sarcina vedetei, iar acum cei doi se bucura din plin de cel mic. Ca in orice familie si in cazul lor, alegerea numelui pentru cel mic a fost o adevarata provocare, mai ales ca propunerile veneau din mai multe parti.

Sotul Andreei Ibacka are o legatura stransa cu a sa comunitate de fani, prieteni virtuali pe care-i tine la curent cu tot ce se intampla in rutina lor zilnica. Drept urmare, prezentatorul de la PRO TV le-a marturisit fanilor sai de pe Facebook o intamplare amuzanta care s-a petrecut in urma cu doar cateva ore. Dupa ce Cabral a glumit spunand ca ar dori sa-i puna fiului sau un nume de viking precum Ragnar, fiica lui Namiko a venit cu o idee mai buna:

„Vine Namiko si spune senina:
– Mie imi place Leagan, e nume foarte frumos.”, a scris Cabral pe pagina lui oficiala de Facebook, starnind amuzamentul prietenilor sai virtuali.

Eu eram sigur ca o sa facem tot fata, m-am obisnuit sa avem fete, si imi si doream sa fie fata, stiam cum e dinamica, stiam cum se comunica…e bine. Avem un nume ales de 3 ani, de cand s-a nascut Namiko. Eu insist foarte mult pentru numele Ragnar. Andreea e bine, e chiar mai bine decat la prima nastere. Suntem recunoscatori si fericiti ca totul a decurs lin si sarcina a fost fara probleme.”, a spus Cabral cu ceva timp in urma.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005731 (s)