News Flash:

Dan Bittman si Catalin Cazacu, in razboi pentru aceeasi femeie. Nu, nu este vorba despre Ramona Olaru

22 Aprilie 2022
368 Vizualizari | 0 Comentarii
Bittman

Dan Bittman a trecut demult peste capitolul Ana Odagiu si a decis sa mai acorde o sansa iubirii. Artistul nu a schimbat deloc macazul, ci a ales o partenera la fel de cunoscuta in showbiz-ul de la noi. Cei doi nu s-au sfiit si deja au publicat prima imagine impreuna, in calitate de cuplu.

Fara doar si poate, Dan Bittman este un adevarat cuceritor, iar pozele din weekend demonstreaza, asta, inca o data. El s-a fotografiat, in urma cu ceva timp, alaturi de o bruneta focoasa, iar fanii deja s-au gandit daca nu cumva artistul e barbatul care acum o face fericita pe Anna Roman. Cei doi au fost surprinsi cu zambetul pe buze in imaginea postata, asta in timp ce Anna Roman statea cu capul pe umarul interpretului.

Anna Roman este cunoscuta pe scena mondena datorita relatiei pe care a avut-o cu Catalin Cazacu, actualul iubit al Ramonei Olaru. La vremea aceea, intre cei doi, lucrurile pareau destul de serioase, ba chiar tanara a fost ceruta si in casatorie. Din pacate, pe ultima suta de metri, Ana si-a dat seama ca nu se potriveste cu Cazacu si s-a vazut nevoita sa ii refuze ideea de nunta. 

“A fost destul de greu, nu sunt obisnuita si nu stiam cum sa reactionez. Eu si Catalin ne-am cunoscut la aeroport. Prima data nu mi-a placut de el, dar, dupa, l-am iubit foarte tare. A fost o relatie frumoasa, ne-am iubit mult. A spus ca l-a luat valul, ca s-a apropiat mai mult decat trebuie si ca nu a avut nimic cu respectiva si ca nu a fost genul lui.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007478 (s)