News Flash:

Ce preparate pune pe masa de Paste marea gimnasta Nadia Comaneci

22 Aprilie 2022
334 Vizualizari | 0 Comentarii
Nadia

Nadia Comaneci este departe de casa, dar asta nu inseamna ca uita de traditii. Gimnasta este foarte atenta la ceea ce consuma, asa ca masa ei de Paste este alcatuita cu mare grija. Pentru cu preparate si, mai ales, ce traditii urmeaza Nadia in aceasta perioada?

„Cand Pastele nu ma prinde in Romania, ma pliez sa facem masa de Paste atunci cand se sarbatoreste in Statele Unite. Mancarea traditionala se combina. Fiecare contribuie cu ceva. Eu aduc friptura de miel si ouale vopsite. In general, in Statele Unite nu se mananca miel. Eu am mancat drob ocazional, in tara, atunci cand s-a potrivit sa calatoresc in perioada Pastelui”, a declarat ea. 

Recent, Nadia a fost coplesita de un mesaj din partea Thaliei, una dintre cele mai cunoscute artiste internationale le-a vorbit fanilor despre cat de mult a contat prezenta unui reper feminin in cariera ei. Thalia i-a multumit in repetate randuri Nadiei intr-un videoclip postat pe Instagram.

,,Dragilor, vreau sa va povestesc ceva ce am realizat aseara si mi-a venit sa strig de fericire. De cand eram copil am fost o mare fana a Nadiei Comaneci si pentru mine ea a constituit o influenta majora in viata mea. Aveam afise cu ea la mine in camera, ii puneam fotografiile pe copertile caietelor, nu ratam niciun interviu cu ea in presa, din vremea cand castiga toate acele medalii si celebra nota de 10, nota perfecta pentru reprezentatiile ei impecabile, toate acestea s-au transformat pentru mine intr-un reper”, a spus artista pe contul ei de Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008494 (s)