News Flash:

Viviana Sposub va prezenta o emisiune la Kanal D. Cine sunt colegii ei si cand va fi difuzata

4 Februarie 2022
848 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana Sposub

Kanal D planuieste lovitura dupa lovitura pentru Antena 1. Dupa ce l-au furat pe Dan Negru, acum, postul condus de turci scoate un alt as din maneca si pariaza pe o noua emisiune. Se pare ca Viviana i-a convins pe toti ca merita sa avanseze si, astfel, de la concurenta la „Bravo, ai stil!” a ajuns sa aiba prima ei emisiune. Asta este o premiera pentru iubita lui Burcea, pentru ca niciodata nu a avut statut de prezentatoare de emisiuni, ci doar de ajutor.

FANATIK a aflat ca grila de primavara a postului Kanal D vine cu o mare surpriza. Conform informatiilor obtinute, din martie, postul de televiziune va avea propria emisiunea matinala care, cel mai probabil, o sa intre pe acelasi tronson orar cu “Neatza cu Razvan si Dani”, cel mai urmarit program matinal din ultimii ani. Viviana nu va fi singura, ci va avea doi colegi pe care ii stie foarte bine. Este vorba despre George Tanase si despre Bursucu. 

Publicul va afla abia sambata castigatoarea de la „Bravo, ai stil”, dar se pare ca Viviana a castigat deja mult teren in fata celorlalte concurente. Pana sa ajunga la carma emisiunii matinale, iubita lui Burcea va trebui sa depaseasca emotiile Marii Finale.

„In ultimele editii pe care le-am filmat, mi-am iesit putin din pepeni. Sunt mult mai puternica. Am facut fata cu brio momentelor tensionate. M-am enervat o data foarte tare, dar inca nu s-a difuzat pe post.”

Viviana Sposub isi doreste sa castige concursul si are tinutele pregatite pana pentru finala. Ea s-a dedicat in totalitate proiectului „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar de cele mai multe ori cei trei jurati sunt incantati de tinutele sale.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007305 (s)