News Flash:

Cum au motivat magistratii decizia in cazul lui Georgea Burcea. „Neintelegeri conjugale... ”

3 Februarie 2022
365 Vizualizari | 0 Comentarii
George Burcea

Au aparut noi detalii despre dosarul fostului sot al Andreei Balan. Judecatorul care s-a ocupat de caz spune l-a descris pe George Burcea ca fiind un bun profesionist. De asemenea, a fost publicata si motivarea magistratilor de la Judecatoria Buftea cu privire la hotararea prin care artistul a fost condamnat in acest dosar.


La doar cateva zile dupa ce s-a aflat sentinta, noi detalii din dosar au iesit la iveala. A fost publicata si motivarea magistratilor de la Judecatoria Buftea cu privire la hotararea prin care artistul a fost condamnat in acest dosar. Pe toata durata procesului, barbatul se pare ca a dat dovada de 'o atitudine sincera si cooperanta, repsonsabilizare si asumare'.

De asemenea, instanta a luat in calcul si faptul ca 'este o persoana bine vazuta in societate, fiind un bun profesionist in domeniul lui de activitate'. Actorul are studii superioare, este implicat in actiuni de caritate si are un loc de munca stabil.
George Burcea a recunoscut ca a consumat substante interzise, pe care le-a procurat de la o persoana necunoscuta din Centrul Vechi. De asemenea, a mai precizat ca le-a primit intr-un staniol si a platit pentru ele 280 de lei.

'Fiind audiat in cursul urmaririi penale, inculpatul Burcea George a recunoscut consumul de cocaina anterior conducerii pe drumurile publice. Acesta a declarat ca, la data de 19.02.2020, in jurul orei 04.00 s-a deplasat catre Centrul Vechi din Bucuresti, pe jos, pentru a-si vizita un prieten care detine un bar in acea zona. Inculpatul a declarat ca a procurat substante interzise, ambalate in staniol, prezentate de dealer ca fiind cocaina. Acesta a aratat ca nu cunoaste in ce cantitate erau substantele respective, stiind doar ca a platit 280 lei in schimbul lor', se arata in dosar, conform FANATIK.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008535 (s)