News Flash:

Cum a reactionat Nea Marin cand a aflat ca i-a fost scoasa emisiunea din grila. „Daca imi cerea cineva sa fac... ”

3 Februarie 2022
662 Vizualizari | 0 Comentarii
Nea Marin

Fanii lui Nea Marin au aflat o veste care i-a dezamagit complet. Dupa mai bine de sapte sezoane la Antena 1, emisiunea „Poftiti pe la noi” s-a incheiat marti, pe 1 februarie. Nea Marin a venit la Antena 1 de la PRO TV, acolo unde formatul era asemanator, doar ca se numea „Serviti, va rog”. Acum, cei de la Antena 1 i-au comunicat lui Nea Marin ca nu mai exista buget pentru emisiunea sa si ca se vad nevoiti sa o scoata din grila. 

Pe Nea Marin il cunoaste o tara intreaga, pentru cum danseaza pe muzica populara, dar si pentru cum le pune pe cele mai indragite vedete din tara la munca grea. De altfel, in emisiunea Poftiti pe la noi: Poftiti prin tara zeci de vedete au plecat cu el prin tara, descoperind locuri minunate si oameni priceputi, dar se pare ca aventura s-a terminat definitiv.

Nea Marin, alaturi de vedete, a strabatut tara in lung si in lat, nu doar in cautarea celor mai frumoase locuri din Romania, ci si a obiceiurilor si traditiilor specifice zonei. „Daca imi cerea cineva sa fac un clasament al editiilor de pana acum, as fi spus ca sezonul cu nuntile mi s-a lipit de suflet, insa acum, dupa «Poftiti prin tara!», cred ca acesta il depaseste! Am avut ocazia sa cunosc foarte multi oameni, din comunitati diferite, pentru ca pornim cu prima editie tocmai din Svinita, dintr-o comunitate sarbeasca si ajungem pana in Maramures”, a declarat Nea Marin in urma cu cateva luni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005787 (s)