News Flash:

Reactia lui Nea Marin cand a aflat ca a ramas fara emisiune. „Cand nu se poate cu vorba buna... ”

4 Februarie 2022
570 Vizualizari | 0 Comentarii
Nea Marin

Nea Marin era una dintre vedetele reprezentative de la Antena 1. Dupa 12 sezoane in care a fost prezent pe micile ecrane, cei din productie i-au dat vestea cea proasta. Din pacate, pandemia a schimbat cu mult cursul lucrurilor, iar bugetul alocat emisiunii a fost diminuat considerabil pana cand a ajuns inexistent. Pe 1 febuarie a fost difuzata ultima editie a unuia dintre cele mai longevive emisiuni de la noi.

Timp de multe sezoane show-ul a adus in casele romanilor buna dispozitie, emotii, dar si lacrimi, iar fanii au fost surprinsi sa afle ca filmarile pentru emisiune s-au incheiat. Nea Marin, gazda show-ului a transmis un mesaj emotionant pe Facebook in urma cu putin timp.

"Dragii mei, Vreau sa va multumesc tuturor celor care, intr-un numar foarte mare ati urmarit acest sezon Poftiti pe la noi! Nu a fost DELOC unul usor, ba chiar as putea spune ca a fost cel mai greu dintre toate... Filmarile au inceput in vara anului 2020 si s-au finalizat in aprilie 2021...

In acest reality show, se filmeaza de dimineata si pana tarziu in noapte, timp de 4 zile cu fiecare echipa... va dati seama ca fara montaj nu se pot difuza atatea ore la tv... Va multumesc tuturor celor care ati inteles situatiile in care ne-am aflat, atat eu cat si echipele mele!

Sunt berbec, sunt ambitios si mereu am sa duc la capat ceea ce imi propun, mai ales cand sunt si alte persoane implicate si depind de mine...mai ales cand e vorba de traditie si foloclor...am sa fac totul sa iasa bine! Da...atunci cand cu vorba buna nu se poate, aplic metoda nuielusa, prastia etc!”, a spus Nea Marin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005492 (s)