News Flash:

Cine este cel de-al patrulea jurat de la „iUmor”. Noul sezon va avea premiera pe 11 februarie

3 Februarie 2022
462 Vizualizari | 0 Comentarii
iUmor

Asteptarea a luat sfarsit. iUmor 12 se anunta a fi un sezon complet neasteptat, atat pentru telespectatori, cat si pentru juratii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare cand doar Delia, Mihai Bendeac si Cheloo aveau loc la masa juriului, mult asteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriza si pentru jurati, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi in fiecare editie cine le va fi coleg de juriu in ziua respectiva. Noua formula a juriului i-a luat prin surprindere si pe cei doi prezentatori, Serban Copot declarand: ”Patru jurati. Asta spune multe despre noul sezon. Sigur va fi o dileala specifica iUmor la care sa razi tinandu-te de burta.”

Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac si juratul surpriza al fiecarei editii se vor lasa surprinsi de cele mai neasteptate numere de umor din toate colturile lumii. De la stand-up, magie, acrobatii, teatru sau mima si pana la cele mai neobisnuite forme de a impresiona juratii iUmor, concurentii vin si in acest sezon hotarati sa obtina voturile acestora. Personajele istorice si invitatii speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon si vor demonstra din nou ca umorul nu are limite.
Primele nume vehiculate pentru masa juriului sunt Carmen Tanase si Rodica Popescu Bitanescu, personalitati care au mai fost invitate la emisiune pentru a le face roast celor trei jurati. Cele doua au facut spectacol, iar numerele lor au ajuns imediat virale pe Youtube, potrivit Click.

Mai sunt doar cateva zile pana cand va incepe noul show de comedie de la Antena 1, iar filmarile sunt in toi. Delia, Cheloo si Mihai Bendeac isi vor exprima optiunea prin „Thumbs Up’ pentru „DA’ si „Thumbs Down’ pentru „NU’, iar daca obtine minimum doua voturi favorabile, concurentul trece in etapa urmatoare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007287 (s)