News Flash:

Ilinca Vandici, jefuita la intoarcerea din vacanta. „Inelul meu de logodna nu mai e”

3 Februarie 2022
354 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilinca Vandici

Ilinca Vandici a trecut prin momente de groaza la intoarcere in tara. Vacanta ei pe care o planificase de mult timp nu s-a incheiat intr-o nota pozitiva. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil” a sesizat, la aterizarea in tara, ca bagajul ei a fost pradat de hotii care au plecat cu mai multe lucruri de valoare, printre care si inelul de logodna primit de la sotul ei.

Ilinca Vandici, Andrei Neacsu si fiul lor au plecat intr-o vacanta de vis. Destinatia aleasa a fost Dubai, un loc unde sa se bucure de vremea frumoasa, dar unde sa sarbatoreasca si ziua de nastere a fotbalistului.
a intoarcerea din vacanta, prezentatoarea de televiziune a avut parte de o surpriza neplacuta. Mai exact, i-au fust furate bijuteriile, printre care si inelul de logodna. Ilinca le-a spus fanilor din mediul online ca este doar vina ei, intrucat le-a lasat in bagajul de cala, pe care nici nu l-a sigilat. Din pacate, imediat cum a ajuns in posesia angajatilor, inelele au disparut.

'Mi-au furat inelele. Imi vine sa plang! De ieri imi vine sa plang! Am gresit eu! A fost greseala mea! Am pus saculetul cu toate inelele mele cu diamante, inclusiv verigheta, in bagaj. Am zis ca le pun pe degete, dupa care am zis ca e drum lung si mi se umfla degetele si le-am bagat intr-un saculet si l-am pus in bagajul de cala. Bagajul nu l-am inchis, nu l-am sigilat. Am ajuns acasa, am deschis bagajul si saculetul unde erau doar inelele pretioase era rupt. Mai aveam alte doua cutii de bijuterii care erau deschise, nu erau atat de pretioase, erau si ele prin bagaj, dar saculetul era gol. Toate inelele mele au disparut, m-am panicat foarte tare, m-am suparat foarte tare, dar am zis asta e. Ideea este ca nu poti face absolut nimic', spus Ilinca Vandici pe pagina sa de Instagram.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004669 (s)