News Flash:

Alexandru Arsinel a recunoscut, intr-un final. Actorul a spus care a fost, de fapt, relatia dintre el si Stela Popescu

3 Februarie 2022
984 Vizualizari | 0 Comentarii
Arsinel si Stela

Alexandru Arsinel si Stela Popescu au format, ani la rand, unul dintre cele mai indragite cupluri de actori de la noi. Cei doi erau doi profesionisti pe scena teatrelor, dar si in afara lor. Arsinel si Stela au fost mereu perceputi ca un cuplu, mai ales ca peste tot pe unde mergeau se afisau doar impreuna. Acum, dupa moartea indragitei actrite, Alexandru Arsinel a explicat care a fost, de fapt, legatura dintre el si colega sa de scena.

Actorul Alexandru Arsinel a acordat un interviu pentru Antena 3, in care a vorbit despre toate schimbarile din viata sa care au avut loc in ultimii ani, precum si despre impactul acestora asupra carierei sale.

„Cu viata. In ultima vreme, in orice zi care a trecut m-am confruntat cu probleme de viata pe care intr-un fel sau altul a trebuit sa le birui. Parerea mea este ca merita sa te lupti pentru viata. Este cel mai minunat obiectiv si in acelasi timp si cele mai minunate realizari daca reusesti sa inaintezi. Daca o sa ma intrebi vreodata, in viata mea, in confruntarile pe care le-am avut cu meseria mea, niciodata nu am fost prins pe liber. Chiar si cand stai acasa cu burta in sus te gandesti la ceva la care ai muncit”, a spus actorul.


In privinta relatiei cu Stela Popescu, Alexandru Arsinel a spus ca cei doi au ajuns imediat la inimile publicului pentru ca aveau curajul sa spuna lucrurilor pe nume.

„Odata cu dorinta publicului de a ne vedea, de a ma vedea intr-o anumita conjuctura, intr-o anumita combinatie. Publicul ne aprecia datorita unor emisii pe care le faceam. Eram asteptati ca cei care vin sa spuna ceva si ne bucura acest lucru. Uneori, unii ne invidiau ca spuneam ceea ce spunem si asta o faceam pentru ca ne-am castigat un anumit prestigiu. Pentru mine, intalnirea cu Stela Popescu a fost o mare realizare a vietii mele, iar despartirea de ea m-a facut sa pierd o anumita acumulare si protectie de-a lungul anilor”, a mai spus actorul.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006691 (s)