News Flash:

Intamplarea ciudata care i s-a intamplat Deliei la o inmormantare. Artista nu poate uita nici in ziua de azi incidentul

3 Februarie 2022
471 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Toata lumea stie ca Delia este un nume puternic in industria muzicala. De-a lungul timpului, aceasta a reusit sa se impuna si sa devina o referinta pentru toate talentele actuale sau viitoare. Delia si-a asumat ca lucrurile nu au fost la fel de roz de la inceput, iar acum, ca are echipa perfecta, poate rasufla usurata.

Delia si sotul ei nu sunt doar indragostiti, ci sunt si parteneri de afaceri. Daca artista nu intervine prea mult in business-urile sotului, nu aceeasi regula se aplica si invers. Razvan se ocupa de ani buni de ceea ce inseamna produsul Delia si nu este de mirare ca aceasta are succes mai mult ca niciodata. Delia este, de departe, in cea mai buna perioada a ei din punct de vedere profesional si nu are de gand sa se opreasca aici. Razvan, sotul ei, are multe idei pe care abia asteapta sa le puna in practica.

Cum primul episod de podcast la Codin Maticiuc nu a fost sufiecient, acesta s-a conformat si a revenit cu partea a doua, iar povestile sunt si mai savuroase. Delia a povestit o intamplare bizara ca a avut loc o inmormantare si, asa cum era de asteptat, protagonista era chiar ea. In timpul ceremoniei de inmormantare, doamna respectiva i-a cerut sa faca o poza impreuna. Desi nu era deloc locul potrivit, femeia i-a spus Deliei Matache ca ii pare rau de defunct, insa se bucura ca a intalnit-o si ca o poate vedea fata-n fata.

”Codin Maticiuc: Ti s-a intamplat la o inmormantare? Ti-a cerut si poza? Nu...

Delia: Ba da, a zis ca ”daca putem sa facem o poza”

Codin Maticiuc: Erati amandoi la acelasi mort?

Delia: Deci eram la aceeasi inmormantare, se terminase..si a zis ”imi pare rau pentru, dar ma bucur ca v-am cunoscut, faci si cu mine o poza?”, i-a spus Delia Matache lui Codin Maticiuc.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006038 (s)