News Flash:

Ce a facut Alexandra Ungureanu cu premiul pe care l-a castigat la „Bravo, ai stil”. „Banii au venit si s-au dus”

3 Februarie 2022
583 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu traieste din nou emotiile competitiei de stil de pe Kanal D, doar ca, de data asta, din confortul propriei locuinte. Artista a fost acolo si stie cu ce se mananca un astfel de show si ce mobilizare de forte exista din parte producatorilor, dar si din partea concurentelor. Alexandra a castigat sezonul in care a participat, asa ca toata lumea isi doreste ca aceasta sa impartaseasca o parte din secretele ei.

Alexandra Ungureanu a fost norocoasa castigatoarea a sezonului sase de „Bravo, ai stil!”. Vedeta a muncit din greu, a strabatut orasul in lung si-n lat pentru a compune tinute si se pare ca a meritat. Artista a plecat acasa cu un miliard de lei vechi si curiozitatea tuturor a fost legata de investirea marelui premiu. Multi dintre cei care s-au uitat la show s-au temut ca aceasta sa nu procedeze la fel ca Silvia Popescu, castigatoarea primului si al doilea sezon al competitiei. Alexandra nu a avut nimic de ascuns, asa ca a spus fata nicio retinere pe ce s-au dus banii ei. 

„Banii au venit, s-au dus, au fost cheltuieli. A fost un an bun, mi-am schimbat masina, mi-am cumparat un apartament nou, inca nu m-am mutat, sper in martie. Cumva au fost bineveniti banii in acest context, am mai facut lucruri. Au fost cheltuieli pe care le-am facut imediat dupa pe partea de muzica. De asemenea, prin prezenta si expunerea de la „Bravo, ai stil!” au mai venit contracte.

Mi-am permis sa imi cresc calitatea vietii din punctul de vedere al lucrurilor materiale. Bineinteles, au mai fost si economii din ultimii ani, nu am dat lovitura de a ma imbogati. A fost un an bun si sunt recunoscatoare ca a fost asa intr-un an pandemic.”, a declarat vedeta pentru playtech.ro.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007187 (s)