News Flash:

ADDA si sotul ei, Catalin au ajuns in fata notarului. ”Nu mai face amiabila”

3 Noiembrie 2021
667 Vizualizari | 0 Comentarii
Adda si Catalin

ADDA si Catalin formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi. Cei doi s-au cunoscut cu multi ani in urma si a fost dragoste la prima vedere. Artista a recunoscut de nenumarate ori ca sotul ei a fost un adevarat sprijin pentru ea si ca, cel mai probabil, nu i-ar fi fost la fel de usor sa ajunga unde este astazi fara el.

ADDA si Catalin au castigat simpatia fanilor inca de acum doi ani cand au participat la Asia Express. Cei doi nu s-au ascuns nicio secunda dupa deget si au vrut sa se prezinte in fata fanilor asa cum sunt ei, reali. Chiar daca si-au luat mult hate in urma participarii la concurs, ADDA si Catalin au mers mai departe, s-au amuzat si iata ca si azi sunt un cuplu fericit.

Dupa ce a participat si la Chefi la cuttie, Catalin a castigat si mai mult simpatia celor de la Antena 1, astfel ca a ajuns sa aiba rol de chef si la Neatza. Cum echipa de la Neatza este ca o mare familiei, Ramona a decis sa faca schimb de numere de telefon cu Catalin Rizea. Sotul Addei a avut cateva retinerei, mai ales ca o stie pe sotia lui ca fiind expansiva si geloasa, mai ales cand vine vorba de femei frumoase ca Ramona Olaru.

”Azi are are nevasta-mea programare la notar. Trebuie sa semneze niste acte”, a spus Catalin Rizea la ”Neatza cu Razvan si Dani”.


”Vezi ca la notar se face amiabila, eu nu o vad pe Adda facand o amiabila”, a fost raspunsul dat de Dani Otil la auzul programului artistei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006772 (s)