News Flash:

George Burcea a cerut-o de sotie pe Viviana Sposub, dar nu se astepta la raspunsul asta. ”Te rog sa reconsideri momentul!”

3 Noiembrie 2021
521 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana si George

Relatia dintre George Burcea si Viviana Sposub este din ce in ce mai serioasa. Cei doi si-au facut planurile de viitor si nu mai incape indoiala ca vor ajunge in fata altarului. De fiecare data cand au avut ocazia, atat George, cat si Viviana au declarat ca sunt suflete pereche si ca nu isi vad viata unul fara celalalt.

George Burcea nu este la prima tentativa de cerere in casatorie. Fostul sot al Andreei Balan nu vrea sa o piarda pe Viviana Sposub, asa ca ii tot paseaza intrebarea ”vrei sa fii sotia mea”? Moldoveanca se lasa greu convinsa si, de fiecare data a evitat raspunsul cu diplomatie. George a declarat si la testimonialele de la Bravo, ai stil! ca o va cere in casatorie si ca se vede tot restul vietii langa ea, dar nici asta nu a convins-o pe Viviana. De data asta, George a intrebat-o in online pe Viviana daca accepta sa fie sotia, dar Vivi nu s-a multumit doar cu atat. 

”Tu stii prea bine raspunsul, dar nu o sa-ti raspund in contextul asta pentru ca nu asa vreau sa fiu ceruta. Te rog sa reconsideri tot momentul, intrebarea, tot si vei primi cu siguranta un raspuns”, a marturisit Viviana Sposub pe Instagram. 

In ciuda celor zvonite, rudele Vivianei il plac foarte mult pe George si chiar o vad pe Viviana fericita pana la adanci batraneti alaturi de George. ”George este iubit de toata familia! De la mic la mare, de la verisori la bunici. De fiecare data cand el are o realizare sau apare la TV, toate neamurile ma suna sa il felicite. Iar cei mai apropiati, adica mama, tata, sora mea, sunt alaturi de noi doi cu tot sufletul”,a mai zis ea. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005539 (s)