News Flash:

Viviana Sposub isi scoate din nou gherutele. Ce spune aceasta despre confictul cu Andreea Balan

1 Februarie 2022
353 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana si Andreea

Andreea Balan si Viviana Sposub sunt in mari tensiuni si nu par ca au de gand sa ingroape secureaza razboiului. Cele doua se ataca de fiecare data cand au ocazia si, asa cum era de asteptat, George Burcea si fetitele sunt prinsi la mijloc. Viviana este concentrata pe emisiunea de la Kanal D pe care vrea sa o si castige, dar asta nu inseamna ca atunci cand este intrebata, nu spune adevarul despre conflictul dintre ea si Andreea.

„In orice interviu incerc sa evit intrebarile legate de acest subiect pentru ca nu vreau sa se creeze si mai multa tensiune decat este deja si nu vreau ca oamenii sa ma asocieze cu acest subiect. Cu toate astea, nu pot sa ma feresc la nesfarsit, lucrurile acestea sunt parte din viata pe care o traiesc acum. Sper la ziua in care totul va fi bine, dar pentru asta e nevoie de maturitate. Sunt alaturi de George in aceasta perioada grea, ma bucur de fiecare data cand il vad alaturi de copii, ofer toata iubirea mea atat lui, cat si fetitelor cu care am o relatie extraordinara, si cam asta e tot ce pot sa va spun deocamdata”, a spus Viviana pentru playtech.ro.

Divortul dintre Andreea si George nu este deloc unul simplu, mai ales ca la mijloc este vorba si de custodia celor doua fetite pe care le au impreuna. Acum, totul se complica, iar la mijloc au intervenit alte detalii care schimba datele problemei. Cei doi fosti soti au inceput sa isi arunce vorbe dure si, desi au doua fetite, nu s-a menajat deloc in replici dure.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004802 (s)