News Flash:

Care a fost, de fapt, relatia din Lucian Viziru si actrita Gabriela Spanic. „Ne-am dat intalnire la hotel”

1 Februarie 2022
650 Vizualizari | 0 Comentarii
Lucian Viziru

Toata lumea isi aminteste de vremurile in care Viziru frangea inimile doamnelor si domnisoarelor care il priveau in rolurile din telenovelele de pe Acasa TV. Au trecut mai bine de 15 ani de cand actorul a pus capat acelor filmari, dar si aparitilor in pielea unor astfel de personaje. Acum, Viziru traieste departe de lumina reflectoarelor, dar isi aminteste mereu cu drag de acea perioada.

Telenovele de pe Acasa TV au fost si vor ramane mereu un adevarat fenomen. Cei care le-au privit seara de seara cu sufletul la gura si acum isi mai amintesc de personajele lor dragi. Unul din momentele istorice care a marcat lumea telenovelelor de la noi a fost venirea in Romania a celebrei actrite Gabriela Spanic. Aceasta facea senzatie in productiile Televisa, iar atunci cand a venit la noi in tara, a trebuit sa joace cateva scene alaturi de Lucian Viziru. Intre cei doi a fost o chimie aparte, iar asta s-a vazut si pe micile ecrane. Multi ani la rand, telespectatorii s-au intrebat daca nu, cumva, intre cei doi a fost mai mult decat o colaborare frumoasa. 

„Aia a fost tot ce s-a intamplat. Eu sigur as fi vrut mai mult, cred ca si ea ar fi vrut mai mult, numai ca ea venise la Bucuresti cu managerul ei, care era si fostul ei iubit de care tocmai se despartise de vreo trei zile sau ceva de genul asta. Nu s-a putut face absolut nimic”, a declarat Lucian Viziru, in cadrul unui podcast.


„Am mai vorbit la telefon. Vorbit la modul ca ea nu vorbea decat limba spaniola, iar eu ma apucasem de limba spaniola. Am reusit sa stam de vorba la un moment dat, m-a invitat acolo, unde locuia ea, in Florida, dar pana la urma m-am hotarat ca nu vreau sa ma duc. Atunci am simtit ca e ceva intre noi”, a mai marturisit Lucian Viziru, in cadrul unui podcast.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005580 (s)