News Flash:

Iubita lui Laurentiu Reghecampf vinde cosmetice online. Ce preturi au produse si din cine este formata clientela ei

1 Februarie 2022
356 Vizualizari | 0 Comentarii
Corina

Nu mai este niciun secret faptul ca Reghecampf a parasit-o pe Anamaria Prodan pentru a fi fericit alaturi de Corina, o tanara din Craiova. desi traieste o viata de lux alaturi de antrenor, Corina isi doreste sa fie o tanara independenta, asa ca are propria ei afacere. Spre uimirea tuturor, nu este vorba despre nimeni complicat, ci doar despre comercializarea produselor cosmetice in mediul online. 

Corina are o clientela foarte vasta, de la simple femei care o urmaresc pe Facebook, pana la vedete care vor sa atinga perfectiunea. Iubita lui Reghecampf propune spre vanzare seruri anti-imbatranire, pentru indepartarea ridurilor, albire si hidratare, ingrijirea ochilor, dar si pentru repararea semnelor de acnee.

Pretul pentru un astfel de ser porneste de la 59 de lei si ajunge pana la 99 de lei, iar cel mai scump ser pe care il ofera spre vanzare contine Vitamina C 20% si Aur 24k. In plus, , clientele pot sa opteze si pentru anumite kit-uri, care contin seruri si roller din quartz, si care costa intre 149 de lei si 229 de lei.

In ultima perioada, Corina a inceput sa fie si ea mai vocala si, dupa ce a primit mii de acuzatii din partea Aneimaria Prodan, aceasta a reactionat si a spus ca nu isi asuma nicio vina pentru despartirea celor doi soti.

„Pentru a raspunde pe larg la aceasta intrebare, ar trebui sa provoc alte reactii si nu vreau sa fac acest lucru. Credeti-ma, sunt impacata stiind realitatea si faptul ca nu imi este imputabila nicio despartire', a spus Corina Caciuc in revista Fanatik.

Am luat in calcul, impreuna cu avocatii mei, sa ma apar in fata oricarui atac denigrator. Noi voi accepta nimanui – si nu doresc sa nominalizez pe cineva anume – sa ma nedreptateasca, sa-mi creioneze o imagine falsa, deformata', mai spune iubita lui Reghe.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008415 (s)