News Flash:

CRBL a izbucnit in ras la inmormantarea tatalui sau. Gestul care i-a lasat masca pe toti fanii fostului concurent la „Survivor”

10 Mai 2022
805 Vizualizari | 0 Comentarii
CRBL

CRBL i-a lasat pe toti pe gura cascata. In timp ce altii plang atunci cand pierd o persoana draga, fostul concurent de la „Survivor” a facut fix opusul. CRBL  a izbucnit in ras si nu doar el, ci si fratele ei. 

CRBL i s-a confesat lui Catalin Maruta in cel mai recent episod de podcast. Artistul nu s-a ferit sa vorbeasca despre cele mai personale aspecte, de la prietenia cu Oase, pana la moartea celei mai dragi fiinte, tatal lui. CRBL l-a uimit si pe Catalin atunci cand a recunoscut ca intr-un astfel de moment atat de trist, nu s-a putut abtine si, in loc sa izbucneasca in lacrimi, a izbucnit in ras. Totul s-a intamplat in momentul in care trebuia sa aleaga cosciugul barbatului. Desi era cu fratelui lui, se pare ca nici acesta nu s-a putut stapani si au inceput sa rada necontrolat la o gluma nesarata.

Am ramas eu cu Dragos sa-l ducem pe tata la Pitesti. Trebuia sa ma duc cu fratimio sa alegem cosciugul, erau de la ieftine pana la scump, nu stiam ce sa facem, nu stiam. Ii spunem ca tata e mai corpolent, fratimio a intrat in el proband cosciugul ala, a intrat in el si am izbucnit intr-un ras extrem cu lacrimi. Radeam cu lacrimi in acel magazin de cosciuge si radea si vanzatorul in momentul ala, acolo am realizat prezentul”, a spus CRBL pe Youtube.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005880 (s)