News Flash:

Victor Slav iubeste din nou. Cu cine a inlocuit-o ”baiatul de la meteo” pe Bianca Dragusanu?

17 August 2021
569 Vizualizari | 0 Comentarii
Victor Slav

Victor Slav a fost si este unul dintre cei mai doriți barbati din showbiz-ul de la noi. Chiar daca are la activ cateva relatii cunoscute de ochii publicului, acum acesta vrea sa isi tina viata sentimentala privata.

Victor Slav a incheiat demult capitolul Bianca Dragusanu si, chiar daca are o fetita impreuna cu ea, Victor isi vede de viata lui sentimentala si pare mai fericit ca niciodata. In timp ce viata amoroasa a Biancai este extrem de agitata si merge pe principiul ”du-te, vino”, Victor este foarte linistit alaturi de sufletului lui pereche. Selina este cea care i-a luat locul Biancai la bratul lui Victor.

Selina si Victor sunt impreuna de doi ani si au de gand sa urmeze acelasi tipar, si anume acela al pastrarii relatiei private. Cel care a postat pentru prima data imagine de cuplu a fost chiar Victor, la trecerea dintre ani, iar de atunci si pana acum, cei doi nu si-au agasat fanii cu astfel de postari siropoase. Victor a cunoscut-o pe Selina intr-un local de fite din Capitala, acolo unde aceasta era hostess si a fost dragoste la prima vedere.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005185 (s)