News Flash:

Vesti triste primite de Oana Roman din partea centrului unde era internata mama ei. „M-au sunat sa-mi spuna... ”

22 Februarie 2022
1536 Vizualizari | 0 Comentarii
Mioara Roman

De cativa ani buni, Mioara Roman a fost dusa la un centru unde cadrele specializate sa aiba grija de ea. Oana Roman a fost foarte criticata la acel moment pentru decizia luata, dar se pare ca asa a fost cel mai bine pentru mama ei. Mioara este destul de in varsta, iar acasa, Oana n-ar fi avut nici pregatirea si nici timpul necesar pentru a se ocupa de ea. 

Oana isi tine mereu fanii la curent, iar un astfel de eveniment nu avea cum sa treaca nepovestit. Sotia lui Marius Elisei nu trece prin cea mai buna perioada a ei, asta dupa ce a aflat ca mama ei are grave probleme de santate. Desi era pe maine bune, Mioara Roman a fost dusa de urgenta la spital. Momentan, Mioara este sub atenta supraveghere a medicilor si se pare ca a ajuns la spital dupa ce infectia la rinichi i-a dat facut probleme. Din pacate, Oana nu a putut sa-si viziteze mama din cauza regulilor impuse de pandemie.

'Sambata dimineata m-au sunat de la centru sa-mi spuna ca mama nu se simte bine si au chemat Salvarea ca sa vada de la ce! M-am speriat foarte tare pentru ca a fost pentru prima oara cand nu eram acasa si nu am avut control asupra situatiei. Norocul a fost ca nu era singura acasa, dar si daca ar fi fost acasa cu o femeie care sa o ingrijeasca nu ar fi fost deloc ok situatia. Fiind la centru au stiut ce sa faca pe loc si au luat masuri imediat.

Ei pana sa ma sune chemase deja Salvarea, ii luase glicemia, tensiunea etc. Pentru mine a fost foarte greu pentru ca nu eram acasa. Cei de la Salvare au decis sa o interneze pentru investigatii. Noi nu avem voie sa mergem in vizita la mama, sora mea a tinut legatura doar telefonic cu dna doctor care se ocupa de mama'', a declarat Oana Roman pe contul sau personal de socializare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004835 (s)