News Flash:

Laurentiu Reghecampf, declaratii in premiera despre Ionela Prodan. „Cu greu scoateai ceva de la ea”

22 Februarie 2022
583 Vizualizari | 0 Comentarii
Laurentiu Reghecampf

In ultima perioada, acuzatii la adresa lui Laurentiu Reghecampf curg pe banda rulanta. Anamaria nu are de gand sa se opreasca prea curand, iar acum, antrenorul a profitat de ocazie si s-a folosit de podcastul lui Maruta ca fiind singurul loc in care isi poate spune povestea si, de ce nu, sa clarifice anumite aspecte. 

Laurentiu Reghecampf a ales sa o confrunte, indirect, pe sotia lui, dar cu multa diplomatie, ca de obicei. Reghecampf a avut doua subiecte mari si late pe care a simtit nevoia sa le clarifice din prima. Unul dintre ele a fost cel legat de episodul cu Dan Alexa, iar cel de-al doilea a fost legat de acuzatiile potrivit carora ar fi luat bani de la Ionela Prodan pentru a-i face cadouri Aneimaria.

 

„Eu n-am nicio treaba cu mostenirea ei. Pe bune! Adica, nu ma intereseaza si nu m-a interesat niciodata. Nu vreau sa ma ating nici macar de o furculita. N-am nicio problema, nu vreau sa impart nimic cu ea.

Da, era o femeie foarte bogata (n.r Ionela Prodan). Pentru ceea ce arata, avea. Sunt lucruri pe care nu pot sa le discut. Sunt lucruri pe care trebuie sa vi le spuna Ana, ca nu sunt in masura sa vorbesc despre averea Ionelei Prodan.

Dar, da, a fost o femeie care a muncit foarte mult. Tinea foarte mult la bani. Era o femeie care putea sa-si permita sa-si cumpere Rolls Royce, dar mergea cu un Mercedes, mic, clasa A, ea neconducand masina', a declarat Laurentiu Reghecampf in> podcast.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005616 (s)