News Flash:

Vestea trista pe care Dan Negru le-a dat tuturor romanilor. Asta este sfarsitul unei Ere

31 Decembrie 2021
497 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Pentru multi romani, sfarsitul de an este echivalent cu celebrele emisiuni realizate de Dan Negru. De mai bine de 10 ani, Negru este emblema Revelioanelor si, indiferent de numele si de formatul emisiunilor pe care le-a prezentat, acestea au fost lider de audienta. Anul acesta, desi nimeni nu se astepta, Dan Negru a facut un anunt.

Dan Negru a ajuns la concluzia ca ce este prea mult, strica. Prezentatorul are ani de experienta in industria televiziunii, asa ca poate prevedea foarte usor ceea ce se intampla. Asa s-a intamplat si de data asta, cand Negru a considerat ca este timpul sa puna stop formatelor de Revelion. De ani buni, acesta merge la sigur cu demascarea vedetelor si, desi cifrele de audienta vorbesc de la sine, Negru are o nemultumire. Mai exact, prezentatorul Revelioanelor crede ca un format imprumutat de la TVR, cum a fost acesta, nu are cum sa aiba succes pe termen lung.

E mai bine sa esuezi in conditii onorabile decat sa reusesti prin frauda!”, a scris Dan Negru, explicand faptul ca „ideea de vedete mascate ghicite de public e o inventie a TVR din anii ’70-’80” iar aceasta a copiata in mai multe emisiuni, precum „Masked Singer” sau chiar si o emisiune din Ungaria. E mai bine sa esuezi in conditii onorabile decat sa reusesti prin frauda!”, a scris Dan Negru, explicand faptul ca „ideea de vedete mascate ghicite de public e o inventie a TVR din anii ’70-’80” iar aceasta a copiata in mai multe emisiuni, precum „Masked Singer” sau chiar si o emisiune din Ungaria.
Cu masca, Fara masca” se numea programul si era prezentat de Simona Patraulea care a murit in 2018 la 87 de ani. Astazi formatul cu vedete mascate, „Scena Misterelor” care, recunosc, a copiat „Cu Masca/Fara Masca”al TVR-ului, e vandut si in Ungaria.
Nu stiu daca statul roman, reprezentat de TVR, are vreun castig din tranzactie si nici nu stiu daca TVR, ca orice fabrica de stat, a stiut sa-si pastreze patrimoniul si sa-si valorifice ideile. Nu prea cred…
In prezentarea showului cu masti din Ungaria se spune ca e „un concurs bazat pe franciza Masked Singer care provine din versiunea romanesca”. „Masked Singer” e si el un format sud coreean, lansat in 2015 cu aceeasi idee la baza, vedete mascate.
E datoria mea morala sa spun ca ideea mastilor e din Romania anilor ’80 cand se numea „Cu Masca, Fara Masca”. E mai bine sa esuezi in conditii onorabile decat sa reusesti prin frauda! Am revigorat ideea dupa 40 ani, in 2012 si anul asta o prezint pentru ultima data.
Si daca peste alti 40 de ani, prin 2060, cand eu n-o sa mai fiu pe aici si altcineva o sa reia ideea,va fi onorabil sa-i reaminteasca numele celei care a avut-o inca din anii’ ’70: Simona Patraulea.
Eu am fost doar un trecator prin acest format… Spun toate astea pentru ca eu cred ca elitele morale trebuie sa fie mai valoroase decat cele intelectuale!”,
a scris Dan Negru pe Facebook

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1420 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005700 (s)