News Flash:

Antonia are COVID. Ce mesaj le-a transmis artista fanilor ei acum, la final de an

31 Decembrie 2021
365 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Antonia si-a dezamagit fanii acum, pe final de an. Mii de sustinatori o asteptau pe artista sa sustina un concert in noaptea de Revelion, doar ca planurile nu s-au mai putut duce la indeplinire. Artista a anuntat pe Instagram ca se confrunta cu probleme de sanatate si ca, din pacate, nu va mai putea urca pe scena in noaptea dintre ani. Avand in vedere ca totul s-a intamplat asa, pe repede-inainte, fanii vedetei cred ca este vorba despre Covid.

Antonia nu trece prin cele mai bune momente. Artista a anuntat recent ca este bolnava si, in timp ce unii fani s-au panicat, crezand ca este ceva mult mai complicat, altii sunt de parere ca este vorba despre Covid. Daca se confirma supozitiile fanilor, pentru Antonia nu ar fi prima data cand se confrunta cu acest virus. Si anul trecut a trecut printr-o experienta similara si atunci, la fel ca si acum, a pastrat misterul si nu a detaliat nimic. Tot fanii au fost cei care s-au prins si atunci ca artista si Velea au stat izolati in casa timp de 14 zile, datorita unor postari facute de Antonia pe pagina ei de Instagram.

„Dragii mei, din motive de sanatate nu voi putea fi alaturi de voi de Revelion sa petrecem impreuna si imi pare foarte rau! Sper sa ne vedem in 2022! La multi ani si distractie placuta!”, a scris celebra cantareata, la sectiunea e stories de pe Instagram. Cel mai probabil, fanii vor primi lamuriri de la artista zilele viitoare, asa ca tot ce mai ramane de facut este sa astepte.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1374 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005369 (s)