News Flash:

Veste soc in showbiz! Raluca Badulescu si sotul ei divorteaza dupa 13 ani de relatie

31 Mai 2022
495 Vizualizari | 0 Comentarii
Raluca

Raluca Badulescu nu are nevoie de prea multe introduceri, mai ales pentru cei care o urmaresc de ceva timp la masa juratilor de la Kanal D. Ralu a fost transparenta cu fanii, iar de data asta le-a dat o veste pe care nimeni nu o astepta.

Raluca Badulescu si-a anuntat fanii ca va urma un drum nou, separat de cel al sotului ei. Cei doi pareau ca au o relatie lipsita de probleme, ba chiar Raluca a fost cea care vorbea mereu despre cat de bine de intelege cu sotul ei si despre cum manageriaza ei o casnicie de atata timp. Cei doi aproape ca erau de nedespartit, iar peste tot pe unde mergea Raluca cu evenimentele ei, Florin o insotea. Acum, se pare ca lucrurile nu mai merg deloc bine intre cei si, astfel, s-a ajuns la divort.

’Dupa o indelungata reflectie, Florin si cu mine am decis sa incepem un nou capitol in viata noastra, separati, dar conectati pentru totdeauna. Ne-am fost alaturi unul altuia ani de zile, la bine si la greu ani de zile, suntem recunoscatori pentru toate momentele de implinire pe care le-am trait impreuna, insa, uneori, viata te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie si grija al unuia fata de celalalt ne va lega in continuare’’, a declarat Raluca Badulescu, conform wowbiz.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1371 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006702 (s)