News Flash:

Kanye West da de pamant cu fosta lui sotie. Ce mesaj i-a transmis lui Kim Kardashian

31 Mai 2022
398 Vizualizari | 0 Comentarii
Kanye

Kanye West nu s-a cumintit si, cum prinde ocazia, cum arunca cu sageti catre fosta lui partenera. Rapperul sustine ca fosta lui partenera nu are grija de copii asa cum si-ar dori el si s-a asigurat ca, de data asta, toata lumea ii intelege intentiile.

Kanye West si Kim K trec prin unul dintre cele mai dificile divorturi din showbiz. Cei doi au multe de impartit, printre care averea si custodia copiilor. Pana acum, cei mici au stat mai mult la Kim, dar rapperul este deranjat de relatia pe care fosta lui partenera o are cu Pete Davidson, iar de aici pornesc toate frustrarile lui.

Kanye s-a saturat sa fie privit ca oaia neagra a familiei, asa ca a pus mana pe social media si a transmis un mesaj cat se poate de clar. „Nu voi permite ca fiica mea sa fie folosita pe TikTok. Stiu ca multi nu sustin custodia comuna si ca se opteaza foarte des in favoarea mamei, dar acum ma bucur ca aveti ocazia sa vedeti si voi cu ce am de-a face”, a spus Kanye.

In ultima perioada, North este din ce in ce mai prezenta pe TikiTok si pe paginile de socializare ale mamei sale, iar asta il nemultumeste teribil pe rapper.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010891 (s)