News Flash:

Cum se stabileste castigatorul de la „Survivor” si cine este in topul preferatilor

31 Mai 2022
398 Vizualizari | 0 Comentarii
Survivor

A mai ramas foarte putin timp pana cand telespectatorii vor afla cine este castigatorul marelui premiu de la Survivor Romania 2022. Ultimii participanti ramasi in joc au parte de emotii puternice, mai mari ca niciodata, pentru ca lupta pentru cei 100.000 de euro e aproape de final.

Potrivit Fanatik.ro, extremele sunt cele care vor lupta intre ele si primul joc este cel mai important. In plus, prima proba se desfasoara sub presiunea timpului. In functie de acesta se calculeaza si duelurile ce urmeaza.

Aceeasi sursa mai scrie ca cine a iesit pe primul loc va lupta cu cel de pe ultimul loc si asa mai departe, la Survivor Romania 2022.

Cum arata regulamentul
Avand in vedere ca Survivor Romania 2022 e aproape de final, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, le-a dezvaluit concurentilor ce ii asteapta in urmatoarea etapa a competitiei din jungla. De asemenea, gazda show-ului de la PRO TV a spus si cand va avea loc marea finala a concursului.

Mai exact, tigrii si vulturii mai au de trecut o etapa extrem de importanta pentru ei la Survivor Romania 2022. Conform spuselor lui Daniel Pavel, finala se va tine in ultima zi din luna mai.

„Finala va avea loc pe 31 mai!', le-a transmis Daniel Pavel concurentilor Survivor Romania 2022.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006327 (s)