News Flash:

A nascut Anca Ciota. Ce nume a ales prezentatoarea Meteo de la Kanal D pentru baietelul ei

31 Mai 2022
416 Vizualizari | 0 Comentarii
Anca Ciota

Anca Ciota este cea mai noua mamica din showbiz. Prezentatoarea de la rubrica meteo de la Kanal D si-a dorit foarte mult sa intre in clubul mamicilor, dar a simtit ca este mai mult importanta linistea de acasa. Astfel, dupa ce a pus la punct ultimele detalii legate de casa, Anca si sotul ei, artistul Phelipe, au inceput sa se focuseze mai mult pe partea familiala. 

Anca Ciota a devenit, pentru prima data, mamica. Prezentatoarea TV este in culmea fericirii, de cand si-a strans la piept micutul. Vedeta si sotul ei traiesc cele mai frumoase momente, pentru ca baietelul lor a venit pe lume sanatos. Anca a facut publice primele imagini din maternitatea, unde a nascut.

Prezentatoarea de la meteo si sotul ei au ales un nume foarte special pentru baietelul lor. Anca Ciota a facut public si numele copilului ei, si anume David-Liam. Aceasta a postat, pe contul ei de Instagram, prima fotografie cu minunea din viata ei.

Anca Ciota a dezvaluit ca sotului ei i s-a aratat in vis numele bebelusului, si asa au reusit sa ia o decizie rapida. "In vis am spus asa: aveam de ales intre David si Saul. M-am rugat sa primesc un semn, n-am stiut ce sa aleg si am pastrat David Saul Filip. Aproape sigur cred ca asa ramane. In mod normal si numele se anunta mult mai tarziu, dar daca noua ni s-a aratat atat de repede...", au declarat Anca Ciota si Phelipe, cu cateva luni in urma in emisiunea lui Teo Trandafir.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008087 (s)