News Flash:

Dani Otil nici nu vrea sa mai auda de un al doilea copil. Ce parere are Gabriela Prisacariu despre decizia sotului ei

31 Mai 2022
352 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani

Dani Otil a devenit tatic anul trecut, iar de atunci viata lui s-a schimbat radical. Desi micutul Tiago ii face viata mult mai frumoasa, se pare ca nu are de gand sa ii mai ofere un fratior sau o surioara, iar motivul este cat se poate de simplu. 

Dani Otil isi imparte viata intre televiziune, antrenamente, curse si rolul de tatic. Dani este topit dupa micutul Luca Tiago si aproape ca nu trece o zi fara ca acesta sa nu vorbeasca despre el la emisiune. Recent, Dani a vrut sa sublinieze in fata tuturor ca pentru el nu va mai exista un al doilea copil. Desi se descurca de minune in acest rol, Dani nu este pregatit si nici nu mai vrea sa o ia de la capat cu un copil. 

„Lasa, lasa, ca unul imi ajunge. E suficient. Nu vrea sa-mi imaginez ce pot face doi in casa", a spus Dani Otil in cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani.

Inainte de a deveni unul dintre cei mai buni prezentatori de la noi, Dani Otil a avut o copilarie obisnuita. Acesta si-a dorit mereu sa ajunga pe sticla si l-a avut exemplu pe Horia Brenciu. Din pacate, Dani nu a avut parte de sustinerea parinteasca pe care si-ar fi dorit-o, asa ca a muncit din greu pentru a-si indeplini dorinta.

„Ceva, la mine in familie, n-a functionat pentru ca eu daca am vrut la fotbal, mama mi-a zis ca-s prea mic de statura. Daca am vrut la karate, mi-a zis ca o sa fac hernie. Am vrut sa cant la acordeon pentru ca vecinul meu, Remus Stoianov, fie iertat, canta la acordeon in fiecare zi din viata lui. Am fost atat de fascinat, incat am vrut sa invat sa cant si eu. Si mama mi-a zis ca sigur n-am talent.

Am vrut sa ma dea la un instrument la Casa Pionerilor, a zis ca nu-i de mine, sa ma tin de carte. Am vrut sa fac mai multe sporturi, mi-am zis ca sunt firav, sa nu le fac. In clasa a unsprezecea aveam un televizor alb negru care statea pe frigiderul din bucatarie si era si Razvan la mine. Atunci ne-a intrebat mama daca stim ce-am vrea sa fim. Eu il vedeam pe Horia Brenciu la TV si am zis ca vreau sa fiu ca Horia. Mama mi-a zis ca n-am nicio sansa, ca Horia canta la instrumente si ca are voce.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004970 (s)