News Flash:

Viorel Lis a ajuns, din nou, pe mana medicilor. Care este starea de sanatate a fostului edil al Capitalei

31 Mai 2022
414 Vizualizari | 0 Comentarii
Viorel Lis

Viorel Lis nu trece prin cea mai buna perioada a lui. Fostul edil al Capitalei inca se mai confrunta cu probleme serioase de sanatate si se pare ca acum situatia s-a agravat. Lis a fost transportat de urgenta la spital, acolo unde medicii s-au asigurat ca il supravegheaza corespunzator.

Fostul primar al Capitalei traverseaza o perioada care il pune la grele incercari. Dupa ce a a fost operat de urgenta in urma cu cateva saptamani si i s-a montat un stent la inima, acum, Viorel Lis se confrunta cu o bacterie destul de puternica care nu ii da deloc pace si l-a facut sa ajunga, din nou, pe mana medicilor. Oana este alaturi de el, ca de obicei, dar simte ca a ajuns si ea la capatul puterilor.

„Sunt la o clinica. In ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu stiu de unde. El in ultimul timp a tot fost prin clinici...Trebuie sa descoperim ce e cu aceasta bacterie. Trebuie sa faca o colonoscopie. Ii e frica, dar trebuie sa o faca”, a declarat Oana Lis, in cadrul unei emisiuni TV.

Oana Lis a declarat de multe ori ca isi doreste sa devina mamica. Din pacate, pana acum nu a avut ocazia, dar niciodata nu este prea tarziu pentru a incerca lucruri noi. Sotia fostului edit al Capitalei nu pierde deloc timpul, asa ca a depus documentatia necesara pentru procesul de adoptie. Desi stie ca nu este deloc usor si ca ar putea astepta luni intregi, Oana nu este demoralizata. Din contra, vedeta a declarat ca presite ca anul acesta va fi anul in care ea si Viorel vor deveni parinti. Viorel nu a declarat nimic despre asta pana acum si a lasat ca tot entuziasmul sa ii apartina Oanei. 

„Am depus un dosar de adoptie si acum sunt foarte fericita ca legea adoptiei s-a schimbat si simt eu asa ca anul asta se va intampla sa primesc un telefon magic.

(…) Sunt parinte adoptator deja, dar nu am copilul. E de doi ani dosarul. O sa-l fac pe Viorel tatic anul asta!. Am foarte multa iubire de oferit! Am emotii numai cand vorbesc despre lucrul asta', a transmis Oana Lis, la un post de televiziune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006565 (s)