News Flash:

Cand se va casatori Laurentiu Reghecampf cu iubita lui, Corina. „Urmeaza sa... ”

31 Mai 2022
479 Vizualizari | 0 Comentarii
Reghe

Laurentiu Reghecampf este mai fericit ca niciodata. Antrenorul iubeste si este iubit, iar dde cateva zile este taticul unui copil minunat. Asa cum era de asteptat, Reghe este deja asaltat cu intrebari legate de o posibila casatorie cu mama baietelului sau, asa ca a raspuns curiozitatilor tuturor.

Laurentiu Reghecampf stie ca este implicat intr-un divort destul de complex, asa ca nici nu se gandeste momentan la o noua casatorie. Acum, tot ceea ce vrea este ca noua lui familie sa aiba tot confortul fizic si moral. Intrebat cand are de gand sa mearga la altar la bratul Corinei, Reghecampf a declarat urmatoarele:

„Urmeaza, vedem, in momentul de fata nu acest lucru este important. Important e Liam, important e sa imi termin divortul, important e sa se termine tot scandalul care este in momentul de fata. Din toata povestea, cea mai sifonata a iesit Corina”, a spus Laurentiu Reghecampf.

Imediat dupa ce s-a aflat ca divorteaza de Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf a mai in centrul atentiei mai mult ca niciodata. Antrenorul nu a fost la fel de vocal ca sotia si a lasat ca lucrurile sa decurga de la sine. In timp ce Anamaria tuna si fulgera la televizor, Reghe si-a vazut mai departe de viata lui si si-a gasit o noua iubita. Corina este cea care il face fericit pe fostul sotul al Aneimaria Prodan si se pare ca, momentan, nimeni si nimic nu sta in calea relatiei lor.

”Acum cat timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an si 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred ca este important si nu cred ca intereseaza pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simti pentru persoana respectiva si ce se va intampla de acum incolo sau care este legatura… eu asa o vad. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o intorsatura foarte pozitiva”, a mai zis el.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007355 (s)