News Flash:

Kylie Jenner a postat prima imagine cu baietelul ei si al rapperului Travis Scott. Cu cine seamana mai mult

31 Mai 2022
242 Vizualizari | 0 Comentarii
Kylie

Kylie Jenner face ce face si isi uimeste, din nou, fanii. Probabil ca mezinul ei este cel mai asteptat bebelus de pe intreg internetul, asa ca miliardara a decis sa nu pastreze atat de mult suspansul si l-a aratat pe micutul ei.

Kylie Jenner a postat prima imagine cu cel mic, dar, asa cum era de asteptat, nu i se vede chipul deloc. Micutul se afla in premergator, iar fanii i-au putut vedea doar piciorusele. Kylie este topitta dupa baietelul ei si, desi nu il arata prea des, este clar ca este mandra ca a devenit mamica de baiat.

Un alt moment pe care il asteapta toata lumea este cel al dezvaluirii numelui. Chiar daca l-a numit, initial, Wolf, Kylie pare ca a ajuns la concluzia ca acel nume nu i se potriveste. Imediat cum a anuntat ca pe mezinul familiei il cheama Wolf, fanii au inceput sa dea nastere la fel de fel de meme-uri, care mai de care mai amuzante.

La o luna de cand l-a adus pe lume pe micut, Kylie a decis sa renunte la numele „Wolf”. Momentan, Kylie nu a comunicat noua ei optiune, dar este clar ca decizia a fost una total neasteptata. 

„Vreau sa va anunt ca numele baietelului nostru nu mai este Wolf. Pur si simplu am simtit ca nu i se potriveste. Am vrut sa stiti de la mine pentru ca am vazut acest nume peste tot”, a scris Kylie pe Instagram.

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005416 (s)