News Flash:

Klaus Orchestra a vandut trofeul pe care l-a castigat la Eurovision. Cati bani a obtinut si ce are de gand sa faca cu ei

31 Mai 2022
332 Vizualizari | 0 Comentarii
Klaus Orchestra

Trupa Kalush Orchestra, care a castigat competitia Eurovision 2022, a decis sa vanda trofelul si chiar a obtinut o suma uriasa pe microfonul cu cristale, in urma unei licitatii. Vanzarea trofelului Eurovision a avut loc pe Facebook.

 Formatia din Ucraina a ales sa vanda trofeul pentru a strange banii necesari pentru a dota armata ucraineana aflata in razboi cu Rusia.

Vanzarea trofeului a avut loc pe Facebook si a coincis cu aparitia trupei la un concert caritabil la Poarta Brandenburg din Berlin.

In schimbul microfonului s-a obtinut suma de 900.000 de dolari, bani ce vor finanta achizitia a trei drone PD-2, pe care sa le doneze armatei ucrainene. 
„Prieteni, sunteti incredibili! Va suntem recunoscatori tuturor celor care ati donat bani prin aceasta licitatie si in special echipei Whitebit, care a cumparat trofeul cu 900.000 de dolari.


Glorie Ucrainei! Glorie fortelor armate ale Ucrainei', a transmis Kalush Orchestra pe contul de Facebook.

Oleh Psiuk, unul dintre membrii formatiei Kalush Orchestra, a declarat in cadrul concertului din Germania ca este recunoscator tuturor celor care au donat pentru cauza Ucrainei, informeaza viva.ro.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007062 (s)