News Flash:

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a făcut anunțul!

Va începe digitalizarea a sute de spitale cu bani din PNRR

18 Septembrie 2023
61 Vizualizari | 0 Comentarii


Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat că se alocă suma de 100 de milioane de euro pentru digitalizarea spitalelor. După lansarea apelului de proiecte, au fost depuse un total de 304 proiecte, conform informațiilor furnizate de Agerpres.

"Începe digitalizarea a sute de spitale cu bani din PNRR! La scurt timp de la lansarea apelului de proiecte pentru digitalizarea spitalelor au fost depuse 304 proiecte! 100 de milioane de euro vor fi alocaţi spitalelor pentru digitalizare! În paralel, proiectul SIEC-ATI pentru digitalizarea a 18 Clinici ATI se află în plin proces de implementare!", a transmis Rafila, sâmbătă, pe Facebook.

Ministrul Sănătății a subliniat că ministerul va depune eforturi pentru a asigura finanțarea majorității proiectelor depuse.

"Suntem susţinătorii autorităţilor locale şi a managerilor spitalelor care au vocaţia dezvoltării unui sistem medical sănătos!
Cu bună credinţă şi responsabilitate investim masiv în procesul de modernizare a sistemului medical românesc!", a precizat Alexandru Rafila.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006736 (s)