News Flash:

Unde s-a refugiat frumoasa Cristina Ich dupa ce a disparut din online. „Uneori mai trebuie sa faci si... ”

28 Aprilie 2022
367 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina

Fara doar si poate, Cristina Ich este una dintre cele mai urmarite prezente din online-ul de la noi. Frumoasa satena a reusit sa isi adune o comunitate frumoasa de urmaritori care ii sunt mereu aproape datorita naturaletii cu care aceasta abordeaza anumite subiecte, dar si datorita faptului ca este foarte asumata in tot ceea ce spune.

Cristina Ich nu se fereste sa se afiseze in toate ipostazele, de la o fata obisnuita cu luxul si opulenta, pana la fata simpla. de la tara care nu a uitat de unde a plecat. Chiar daca a fost de foarte multe ori criticata de colegele ei de breasla pentru modul in care apare in fata fanilor, Ich nu a pus niciodata asta la suflet, ba mai mult, le-a demonstrat tuturor ca este pregatita oricand sa le faca fata tuturor prin diplomatie. Acum, Cristina a simtit nevoia unei pauze, asa ca le-a explicat fanilor ce s-a intamplat, de fapt, cu ea.

''Sunt bine, am doar o perioada in care nu am chef sa stau pe social media. Zilele in care stau fara telefon si ma desprind de viata virtuala imi fac extrem de bine si imi dau seama ca sunt mult mai linistita. E de inteles ca dupa 10 ani iti poate pieri cheful, devine obositor sa fiu mereu perfecta, disponibila, fericita. Sunt oarecum nevoita sa revin.

Admir oamenii care pot ascunde reale sentimente in spatele unui ecran de telefon, eu niciodata nu am putut. Sunt zile in care am nervi, nu ma dau jos din pat, nu am chef sa vorbesc cu nimeni, starea vegetativa pe care sunt sigura ca o avem cu totii, mai mult sau mai putin.'', a scris Cristina Ich pe retelele de socializare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007372 (s)