News Flash:

Mihai Traistariu a luat foc in online. Apartamentele pe care artistul le detine la mare au fost vandalizate

28 Aprilie 2022
329 Vizualizari | 0 Comentarii
Traistariu

Mihai Traistariu nu a ascuns niciodata faptul ca pandemia si-a spus cuvantul asupra finantelor sale. Pentru a mai scapa de datorii si pentru a reusi sa isi plateasca ratele la banci, Mihai a decis sa inchirieze apartamentele pe care le avea la mare. Partea trista de abia de acum urmeaza.

Mihai Traistariu tuna si fulgera in online dupa ce 20 de tineri i-au vandalizat apartamentele din Mamaia. Artistul a inchiriat propritatile in ideea in care ar fi putut sa mai scoata niste bani cu ocazia minivacantei de Paste. Din nefericire, artistul va trebui sa scoata si mai multi bani din buzunar, asta pentru ca tinerii au facut prapad si au plecat acasa cu mai multe bunuri. Traistariu nu s-a lasat cu una, cu doua si a sunat deja la politie.

"Stiti de ce am fata asta ? Tocmai am prins 20 de infractori ! Ei bine ... lenjeriile pe care le vedeti in bratele mele au fost recuperate de la turistii CARE-AU PLECAT ACASA CU ELE, AZI DIMINEATA. Of, Doamne ! Ce tara avem !!! Si cata saracie sa fie in Romania incat sa pleci cu lenjeria de la hotel dupa tine ?! Douazeci de indivizi din Suceava s-au cazat acum 2 zile la apartamentele mele de la malul marii. Au inchiriat 5 apartamente din 6. Cate 4 in fiecare apartament. Azi dimineata, cand au eliberat apartamentele, au fugit aproape cu noaptea in cap. Si au lasat usile deschise. Au luat cu ei asa : 6 seturi de lenjerii, 11 prosoape, un feon, o telecomanda. In plus, au lasat o mizerie sora cu moartea. Si au distrus cu foc capacul de la wc. Probabil cu o bricheta sau cu tigara. Am facut imediat reclamatie la Politie, le-am dat imagini cu chipurile hotilor si, intre timp, le-am trimis si banditilor mesaj pe watsapp ca-i bag in puscarie pentru furt.Dupa 5 minute, am primit mesaj de la hoti ca s-au razgandit, ca se reintorc din drum si ca vin inapoi cu lucrurile furate la Constanta. Mi-au adus toate lucrurile disparute, mai putin telecomanda.", a scris Mihai Traistariu pe Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007192 (s)