News Flash:

La ce dieta apeleaza iubita lui Alex Velea pentru a se mentine in forma. Este accesibila oricarei femei

28 Aprilie 2022
329 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Faptul ca Antonia este una dintre cele mai frumoase vedere din tara, dar si din lume, nu mai este un secret pentru nimeni. Artista are un corp perfect pe care l-a obtinut cu multe ore de antrenament, dar si un regim alimentar bine calculat.


Antonia a imprumutat mai multe obieceiuri sanatoase de la Alex Velea, printre care si mersul la sala. Artista a fost mereu adepta miscarii, iar faptul ca face totul intr-un mediu controlat si organizat este mult mai bine. Iubita lui Velea este foarte stricta cu ea si stie ca atunci cand vine vorba de facut sport sau de urmat o alimentatie sanatoasa, nu exista timp de scuze.


Chiar daca are doi copiii care au nevoie de timp, atentie si implicare, Antonia reuseste sa imbine mereu utilul cu placutul, astfel ca dupa ce ii lasa pe Achim si pe Dominic la gradinita, se opresc sa isi faca si antrenamentele. Minunile nu se obtin peste noapte, iar artista stie asta. Pe langa zeci de ore petrecute in sala de sport, Antonia are si un regim alimentar pe care il respecta cu sfiintenie.


„Am o dieta si merg la sala impreuna cu Alex. Si ma mai intreaba oamenii cand am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca si cum stau toata ziua la sala, poti sa iti iei o ora din viata ta. Ducem copiii la gradinita si dupa ce ii ducem mergem la sala dimineata. 
Fara grasimi, fara carne in ulei. In mare parte mananc carne la gratar, pui sau muschi de vita, orez, cu multe legume pur si simplu. Lumea crede ca trebuie sa faci foamea si nu e bine. Dimpotriva, nu functioneaza asa. Cel mai bine e sa ai o dieta echilibrata. Trebuie sa faci si sport, sa iti pui corpul in miscare”, a declarat Antonia pentru CanCan.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006058 (s)