News Flash:

Andreea Banica cauta bona pentru copiii ei. Ce salariu este dispusa vedeta sa ofere

28 Aprilie 2022
394 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Banica

Andreea Banica are de gand sa faca schimbvri semnificative in dinamica familiei sale. In pandemie, artista a stat foarte mutl acasa cu picii ei, dar acum simte ca nu poate face asta, mai ales ca au inceput sa apara spectacolele in agenda. 

Andreea Banica s-a trezit de dimineata cu un anunt important pentru fanii ei. Cei care vor sa afle cum este in familia Andreei, au ocazia sa se lamureasca daca vor sa se angajeze. Vedeta a spus ca este in cautarea unei bone care sa se ocupe de picii ei care au nevoie de foarte multa dedicare si atentie. Andreea a precizat ca este in cautarea unei persoane statornice care sa nu plece dupa cateva luni si care sa ii accepte familia, cu bune si cu rele.  De asemenea, artista nu a vrut sa precizeze care este salariul pe care il ofera, urmand ca acest aspect sa fie discutat la angajare.

"Dragile mele! M-am gandit sa scriu acest mesaj pentru a gasi o persona serioasa, dornica sa vina in familia noastra sa aiba grija de casa si copii in lipsa noastra. Cautam pe cineva apt de munca, fara probleme medicale, sa ingrijeasca casa, sa gateasca si sa nu aiba obligatii. Ne dorm in acelasi timp sa iubeasca copiii, sa iubeasca animalele( il avem pe Nino), sa iubeasca plantele si sane daruiasca tot ce este mai frumos din experienta vietii ei pe termen lung. (...) Poate ne gasim pe cineva dornic sa intre in familia noastra haioasa cu bune si rele. (...)" este anuntul postat de Andreea Banica.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005431 (s)