News Flash:

Ti-o mai amintesti pe Nikita? Cum arata acum vedeta si cu ce se ocupa in Spania

28 Aprilie 2022
393 Vizualizari | 0 Comentarii
Nikita

La inceputul anilor 2000, Nikita facea senzatie atunci cand aparea la „Povestirile de Noapte” de pe Acasa TV. Desi multa lume se amuza de comportamentul ei si nimeni nu ii dadea prea multe sanse, femeia si-a luat inima-n dinti si a plecat din tara.

Nikita, pe numele ei din buletin, Mihaela Ispas traieste viata la care a visat mereu. „Blonda de la Piata Romana”, asa cum era poreclita in trecut, a renuntat la viata grea din Romania si a plecat in Spania. Desi nu i-a fost deloc usor nici acolo, acum, Nikita nu regreta nicio secunda alegerea facuta. Mai mult, acesta spune ca a ajuns intr-un punct in care viata ei arata exact asa cum vrea. Nikita lucreaza la o primarie din Spania si, mai mult decat atat a primit si o casa si masina din partea statutului. Nikita nu este singura in Spania, ci este alaturi de fiicele sale. Vedeta lucreaza din greu pentru a le asigura totul micutelor ei si spera ca, intr-o zi, sa ajunga sa le poata oferi tot ce isi doresc. Momentan, Nikita nici nu vrea sa mai auda de o posibila intoarcere in tara. 

„Am plecat de jos, inclusiv in Spania. Locuiesc in Malaga, lucrez la primarie si am casa si masina mea. Ce-mi pot dori mai mult?! A fost o vreme in care nu m-as fi declarat multumita cu asa ceva, dar a trecut demult. Acum sunt o femeie in toata firea, care nu-si doreste altceva decat sa-si creasca copiii si sa-si vada in liniste de propria viata!”, a marturisit Nikita, pentru impact.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004333 (s)