News Flash:

Puya a fost prins drogat la volan. Cum a reactionat artistul la controlul efectuat de Brigada Rutiera

28 Aprilie 2022
371 Vizualizari | 0 Comentarii
Puya

Puya a comis-o din nou. Artistul a avut ai mereu probleme cu legea si tocmai cand dadea semne ca se indrepta, se pare ca a gafat. Dragos, pe numele lui din buletin se afla la volan atunci cand a fost oprit la un control de rutina. Din nefericire, aceasta a iesit pozitiv la Drug Test si a fost dus la sectie pentru audieri.

"In data de 27 Aprilie a.c., politisti din cadrul Brigazii Rutiere aflati in exercitarea atributiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un barbat. Dupa verificarea documentelor prevazute de lege, politistii au procedat la testarea preliminara a conducatorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezenta in organism a substantelor psihoactive. In acest context, persoana in cauza a fost condusa la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar in cauza a fost intocmit un dosar penal in conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal", se arata intr-un comunicat al politiei.

Potrivit surselor Gandul.ro, la audieri, Puya, pe numele sau real Dragos Gardescu, a fost foarte rezervat si nu a vrut sa comunice deloc cu anchetatorii. Conduita lui nu va ramane nepedepsita, caci rapperul urmeaza sa fie dat in judecata. De asemenea, artistului ii va fi suspendat si permisul auto, putand sa dea examen abia peste doi ani pentru redobandirea lui.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004813 (s)