News Flash:

Doliu in lumea cinematografica internationala. Unul dintre cei mai cunoscuti actori din „James Bond” a fost gasit mort

28 Aprilie 2022
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
James Bond

Kenneth Tsang, stalp al „varstei de aur” a cinematografiei cantoneze, a fost gasit mort, miercuri, intr-o camera de hotel de carantina din Hong Kong, dupa ce a petrecut un sejur in strainatate, relateaza The Straits Times si News.ro.

Politia din Hong Kong a declarat ca a fost informata de descoperirea unui „corp”.

In varsta de 87 de ani, actorul a fost descoperit de personalul hotelului la doua zile de la revenirea sa din Singapore.

Pentru cei din Hong Kong si amatorii de cinema, Kenneth Tsang era un actor renumit, datorita unei cariere care s-a intins pe sase decenii si cu peste 200 de roluri incluse in baza de date IMDB (Internet Movie Database).


Dupa ce a inceput sa joace serios in anii 1960, a avut numeroase roluri memorabile in timpul perioadei de aur a cinema-ului din Hong Kong, in anii 1980 si 1990, in filme precum „The Killer”, „Supercop”, „Peking Opera Blues” si „Once A Thief”.

A fost una dintre putinele vedete din Hong Kong din aceasta epoca care s-a integrat la Hollywood jucand roluri secundare, in special personaje negative, in pelicule precum „The Replacement Killers”, „Anna and the King”, „Memoirs of a Geisha” sau „James Bond. Die Another Day”, informeaza hotnews.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008095 (s)