News Flash:

Simona Halep are de gand sa se retraga din tenis. Ce anunt a facut tenismena

28 Aprilie 2022
771 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Halep

Simona Halep este pe culmile gloriei. Din punct de vedere profesional, tenismenei ii merge mai bine ca niciodata si se mentine pe cele mai bune pozitii din topuri. Totusi, se pare ca asta nu este suficient si ca are deja de gand sa se retraga din activitate. 

„Am crezut la 30 de ani ca termin si am fost aproape de asta in acest an. De fapt si anul trecut, dupa accidentare. La inceputul anului 2022 eram un pic mai bine, dar inca nu eram prea increzatoare, asa ca m-am gandit ca ar putea fi ultima perioada in care pot juca tenis. Insa apoi am descoperit aceasta academie, am descoperit ceva, motivatia a revenit. Vazandu-i pe copii aici facand tot ce este posibil ca sa fie in top, mi-am revenit. Aveam nevoie de asta, sa vad asta la alti oameni, la copii”, a declarat Simona Halep.

Daca pe plan profesional este indecisa, pe plan economic este mai mult decat evidenta situatia. Tenismena a avut foarte mult de pierdut in urma razboiului din Ucraina si a resimtit pe propria piele repercursiunile situatiei tensionate de la granita Romaniei. 

Simona Halep a devenit, in urma cu aproape 10 ani, mai exact in decembrie 2013, cetatean de onoare al orasului Busteni. Primarul de atunci al localitatii, Emanuel Savin, a avut initiativa de a infiinta un „cartier al Campionilor” in urbea de sub Caraiman. In februrarie 2014, sotia lui Toni Iuruc a semnat actele contractului prin care intra in posesia unui teren de 500 mp in Busteni, la fel ca alti mari sportivi ai Romaniei, recompnesati in acelasi mod de primarul de atunci., informeaza playtech.ro.

Conform Adevarul, noua administratie locala a Busteniului a decis sa le retraga dreptul dreptul de folosinta gratuita celor care nu s-au aratat interesati sa construiasca ceva pe cei 500 de metri patrati de pamant.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004709 (s)