News Flash:

Clipe de groaza pentru Denisa Tanase. Cu ce paguba s-a ales vedeta dupa ce i-a fost jefuit magazinul

28 Aprilie 2022
658 Vizualizari | 0 Comentarii
Denisa

Denisa Tanase nu trece prin cea mai buna perioada a ei. Componenta membrei Bambi detine o afacere de succes atat in tara, cat si peste hotare, asa ca nu a fost deloc greu pentru hoti sa dea de ea. Peste tot pe unde a mers, pe la emisiuni sau podcasturi, Denisa s-a laudat cu cifrele ei, asa ca devenit o prada usoara pentru raufacatori.

Denisa de la Bambi este foarte suparata. Vedeta nu intelege cum de tocmai un magazin de-al ei a fost jefuit de catre hoti. Vedeta nici nu a apucat sa deschida magazinul ca deja a fost prada de hotii care au plecat cu o buna parte din produse. 

„Noi am vrut sa avem totul pregatit, cand ajungem decat sa dam folia jos si sa fim gata. Mai trebuia facuta doar curatenia de dimineata. „Vestile bune” continua, pentru ca intre timp, peste noapte, s-a furat foarte multa marfa. Aproape toate testerele expuse, toate parumurile expuse pentru testare. Din rafturi inca nu stim daca s-a umblat si acolo sau nu, ajungem acolo si vedem daca a mai ramas ceva marfa sa avem ce sa expunem, o sa ne vina ceva suplimentare de la Bucuresti, dar asta s-ar putea sa dureze intre 24 si 48 de ore”, a marturisit Denisa Tanase.

My Geisha a inceput ca o pasiune, iar abia mai apoi a inceput sa fie business generator de venituri. Denisa nu a visat niciodata ca va ajunge atat de departe cu parfumurile ei. Produsele Denisei spun mereu o poveste si tocmai acesta este motivul pentru care publicul i-a devenit client fider.

Privind retrospectiv, Denisa isi aminteste mereu cu nostalgie de primii pasi My Geisha. Sora Ralucai nu si-a imaginea vreodata ca o femeie fara studii de business poate da lovitura. Denisa a lucrat cu cei mai renumiti parfumieri ai lumii si asa a ajuns sa construiasca imaginea My Geisha.
Chiar daca pandemia a pus lacatul pe multe afaceri locale, Denisei i-a mers mai bine ca niciodata. Vedeta a deschis zeci de magazine in intreaga tara si nu se opreste din extindere.

„Am învățat că eu nu știu să fac bani decât dacă muncesc mult. Nu sunt atât de smart, nu știu să speculez. (…) An atipic nu înseamnă neapărat an negativ. Ca antreprenor, ai puține variante în situații de genul. Prima variantă este la îndemâna tuturor și este cea a lamentării. <<Ce ne facem noi acum? Închidem toate robinetele, reținem banii. Nu mai investim în nimic, reducem cheltuielile.>>, spunea, cu ceva timp in urma, vedeta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004789 (s)