News Flash:

Un nou scandal in showbiz! Cu cine s-a certat de data asta Jador? ”Nu o sa mai... ”

29 Septembrie 2021
438 Vizualizari | 0 Comentarii
Jador

Incet, dar cu pasi siguri, anumite relatii pe care fanii le vedea eterne se apropie de final, iar aici intra cel mai des relatiile de prietenie. In ultima perioada se pare ca Jador a mai scos de la suflet o persoana pe care o considera prietenul lui si nu pare deloc afectat de asta, mai ales ca este obisnuit cu astfel de episoade.

Lumea muzicii se cutremura din nou, asta dupa ce unul dintre cele mai de succes cupluri muzicale au decis sa puna capat colaborarii lor. Este vorba despre Jador si despre Lino Golden, fostul protejat al lui Alex Velea. Cei doi s-au intalnit prin intermediul sotului Antoniei, iar de atunci si pana la colaborarile de zeci de milioane de vizualizari a mai fost un singur pas. Jador a colaborat si cu Alex Velea, dar a ramas prieten si cu Lino, chiar daca intre Velea si Lino lucrurile s-au incheiat cu scandal.

Acum, Jador a decis sa puna capat si el prieteniei cu Lino fara sa ofere vreo explicatie fanilor. Cei care ii urmaresc in social media pe cei doi au observat ca nu mai sunt prieteni pe Instagram, semn ca nici nu vor sa mai auda unul de celelalt. Mai mult decat atat, cei doi pregatisera si o piesa pe care urmau sa o lanseze impreuna, dar in urma scandalului, piesa a ramas la Jador care trebuie sa decida daca o lanseaza singur sau daca asteapta colaborarea perfecta. ”Nu o sa o mai scoatem pentru ca au aparut niste probleme. Piesa cu Lino nu o sa mai iasa, asa cum am anuntat, asa ca vreau sa va pun macar refrenul, sa il ascultati, sa vedeti cum suna. A rupt, nu?”, a spus Jador pe retelele sociale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006009 (s)