News Flash:

Lux si opulenta! Carmen de la Salciua a fost invitata la cafea in schimbul a 20.000 de euro. Cum a reactionat artista?

29 Septembrie 2021
587 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen de la Salciua

Carmen de la Salciua este una dintre cele mai cunoscute artiste din lumea muzicii populare. Interpreta a reusit sa contruiasca un imperiu in jurul numelui sau si nu este de mirare ca barbatii roiesc in jurul ei. Carmen nu duce deloc lipsa de propuneri din partea barbatilor, dar de data asta ce a putut face un barbat pentru ea a lasat-o cu gura cascata. 

Carmen de la Salciua a fost uimita de un barbat, iar asta nu se intampla prea des. Frumoasa artista si-a innebuit fanii cu imaginile pe care le posteaza in social media si nu este de mirare ca barbatii ar face orice pentru a primi atentie din partea vedetei. Carmen nu ia in considerare toate mesajele pentru ca acestea sunt cu sutele, insa unul a ajuns sa ii atraga atentia.

Un barbat care este un mare fan de-ai lui Carmen nu se da batut cu una, cu doua ci vrea sa faca tot posibilul pentru a intra in gratiile frumoasei cantarete. Barbatul insista de ceva timp, dupa cum chiar vedeta a aratat pe Instagram. Carmen a primit 13 mesaje de la acest individ, dar, de departe unul singur a fost cel care a lasat-o masca. Mai exact, fanul ar fi fost dispus sa ii ofere lui Carmen nici mai mult, nici mai putin de 20.000 de euro doar pentru a iesi la cafea cu el. Carmen s-a amuzat copios pe baza acestui mesaj si nu s-a abtinut sa nu-l impartaseasca si cu urmatoritorii ei. ”Un latte macchiato scump”, a scris vedeta in dreptul imaginii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010221 (s)