News Flash:

Ce chirie exorbitanta plateste Selly pe un apartament din Capitala? Cu banii astia si-ar putea cumpara casa lui

29 Septembrie 2021
474 Vizualizari | 0 Comentarii
Selly

De cand au inceput sa curga proiectele pe banda rulanta, Selly a fost nevoit sa se mute din Craiova in Bucuresti. Vloggerul a facut mult timp naveta Craiova-Capitala, asa ca acum ca s-a stabilit aici, a fost nevoit sa isi caute o chirie si cum banii nu sunt o problema, acesta si-a ales pe spranceana noua locuinta.

De cand s-a mutat in Bucuresti, Selly a schimbat cateva locuinte si niciuna dintre ele nu a fost deloc ieftina. Tanarul a decis sa stea in chirie momentan, cel mai probabil pentru ca are anumite proiecte care necesita deplasare sau asteapta sa stranga bani pentru a-si cumpara locuinta visurilor cu banii jos. Recent, Selly s-a mutat din cartierul unde a locuit o perioada si a ales acum o locuinta de lux pentru care scoate din buzunar nici mai mult nici mai putin de 2000 de euro. Tanarul vlogger a fost nevoit sa se mute, dupa ce a avut mai multe probleme in ultima perioada. Cineva i-a furat numarul de la masina, din parcarea subterana a blocului, apoi i-au fost furate prezoanele de la roata, fapt care i-a pus viata in pericol

”Imi placea cartierul in care locuiam, pentru ca aveam foarte multe chestii care ma interesau pe mine foarte aproape de unde stateam (...) Cineva imi furase trei prezoane din cele cinci. Lucru extrem de grav. Nu stiu care a fost intentia omului care mi-a luat prezoanele. A vrut sa-mi fure roata sau sa-mi faca rau”, a spus Selly. Aceasta spera ca aici sa nu mai aiba probleme, dar acest lucru este greu de evitat, mai ales ca masina lui este cunoscuta de multa lume si atrage atentia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006433 (s)